Combifoto01 copy
Na een ingrijpende verbouwing waarbij alleen de dikke natuurstenen buitenmuren en de eiken balkenplafonds zijn behouden, is begin 2013 de renovatie afgerond en is ons ‘maison d’hôtes’ beschikbaar voor gasten. Door de uitstekende isolatie is het vakantiehuis het hele jaar door prima te bewonen. Het is een royaal, robuust en stijlvol huis geworden, van alle gemakken voorzien. Comfortabel en met smaak ingericht met behoud van authentieke details, gecombineerd met design.
Het huis is geschikt voor maximaal 4 personen en is naast twee ruime zit-/slaapkamers met elk een eigen badkamer, voorzien van een heerlijke woon- en eetkamer met houtkachel. Onze gasten zijn vaak aangenaam verrast door de ruimte, de totale woonoppervlakte van het huis is dan ook 135 m2!
In de volledig ingerichte keuken met vaatwasser kan ook de kookliefhebber naar hartelust z’n gang gaan, want deze is uitgerust met een heerlijk ruim Falcon gasfornuis met dubbele oven en een uitgebreide selectie kookboeken (zie ook Table d’hôtes).
Alle ruimtes kunnen verwarmd worden door middel van elektrische radiatoren.
Er is een dockingstation voor een iPod, een computer en een flatscreen TV met zowel Nederlandse als Franse zenders. In het huis is gratis wifi aanwezig.

Madame Chapelle was de huishoudster van weduwnaar Edouard Laraison en de gouvernante van zijn dochter. Ze heeft jarenlang de benedenverdieping van het huis bewoond.

Indeling van het huis