Kaart vergroten

Reizen met de Thalys/TGV
Op 45 km afstand ligt het station Le Creusot-Montceau-Monchanin TGV (boekingen via SNCF). In de meeste gevallen maakt u dan een overstap in Parijs van Gare du Nord – waar de Thalys aankomt – naar Gare de Lyon, vanwaar de TGV vertrekt. Het traject Rotterdam-Parijs duurt 2,5 uur en dat van Parijs-Le Creusot ruim een uur. Rekent u verder op een overstaptijd van 1,5 uur.
Vanaf het station kunt u een auto huren of een taxi nemen. Het is echter aan te raden een auto te hebben omdat in de streek vrijwel geen openbaar vervoer beschikbaar is. Bij het station zijn verschillende autoverhuurbedrijven aanwezig, die echter in het weekend beperkt geopend zijn.

Reizen met de auto
De afstand Utrecht – Issy-l’Evêque bedraagt rond de 800 kilometer, afhankelijk van de gekozen route. Via Parijs is de kortste route, maar het is dan wel van belang om de doorgangstijd via de Périphérique buiten de spits te plannen.

Vanuit het Noorden
Volg de A31 (via Luxemburg-Metz-Nancy-Dijon) en neem de afslag Beaune-Centre (nr. 24). Volg de borden richting Autun (via La Rochepot en Nolay).
 Rij door Autun en neem vanaf Autun de D981 naar Luzy. Rij door Luzy en neem de D973 richting Bourbon-Lancy. Ongeveer een kilometer verderop, buiten Luzy, volgt een afslag linksaf naar Issy-l’Evêque (via de D25). Clos Laraison ligt aan het centrale dorpsplein.
De rit vanaf de Beaune naar Clos Laraison duurt ongeveer een uur en een kwartier.

Een alternatieve route is via Reims-Troyes (A26 overgaand in de A5). Neem de afslag Magnant (nr. 22) en volg de route Bar-sur-Seine (D443), Châtillon-sur-Seine (D971) en dan verder via Montbard – Semur-en-Auxois – Saulieu via de D980. Rij door Saulieu en neem de D15 naar Autun (deze gaat over in de D4 en vervolgens in de D981). Rij door Autun en neem vanaf Autun de D981 verder naar Luzy. Rij door Luzy en neem de D973 richting Bourbon-Lancy. Ongeveer een kilometer verderop, buiten Luzy, volgt een afslag linksaf naar Issy-l’Evêque (via de D25). Clos Laraison ligt aan het centrale dorpsplein.

Via Parijs
Neem via Antwerpen en Lille de A1 naar Parijs. Volg de A6 vanaf Parijs richting Lyon en neem na 90 km, bij Nemours, de A77 richting Nevers. 
Deze gaat voor Nevers tijdelijk over in de N7 en wordt dan weer A77. Neem afslag nr. 36 richting Autun/Decize. Volg nu de D981, vanaf Decize in de richting Fours en Luzy. Neem in Luzy de D973 richting Bourbon-Lancy. Ongeveer een kilometer verderop, buiten Luzy, volgt een afslag linksaf naar Issy-l’Evêque (via de D25). Clos Laraison ligt aan het centrale dorpsplein.
De rit vanaf Nevers naar Clos Laraison duurt ongeveer een uur en een kwartier.

Vanuit het zuiden
Volg de A6 en neem de eerste afslag Chalon-sur-Saône (Sud).
Vervolg via de N80 richting Montchanin. Neem op de rotonde de N70 richting Montceau-les-Mines. Een stuk voorbij Montceau volgt de afslag Perrecy-les-Forges/Gueugnon (D60). Rij door Gueugnon een neem vanaf daar de D25 naar Issy-l’Evêque. Clos Laraison ligt aan het centrale dorpsplein.
De rit vanaf Chalon-sur-Saône naar Clos Laraison duurt ongeveer een uur en een kwartier.