Wij zijn Gert en Marije Kootstra en hopen u binnenkort als gast te mogen begroeten.

Zestien jaar geleden werden we verliefd op Clos Laraison en sinds die tijd hebben we er zoveel mogelijk tijd doorgebracht. Er viel dan ook veel te doen; de renovatie van de gebouwen en herinrichting van de tuinen was een flinke klus. Maar het was een project dat ons ook enorm veel plezier en bevrediging gaf.
Dit deden we naast ons ‘Nederlandse bestaan’, actief met een eigen praktijk op het gebied van design en designmanagement. Gert als grafisch ontwerper en later als adviseur, docent, onderzoeker en auteur, Marije als interim-adviseur en projectmanager.

Gert heeft een passie voor tuinieren, schilderen en beeldhouwen. Voor zijn opleiding aan de academie schilderde en tekende hij al veel, maar dat raakte in zijn studie en verdere praktijk op de achtergrond. In 2007 pakte hij zijn penselen weer vast, waarbij hij merkte dat het schilderen hem enorm boeit en plezier geeft. Voor een indruk van zijn werk kunt u hier zijn website bezoeken.

Marije is oorspronkelijk opgeleid als hostess; gastvrouw zijn is haar tweede natuur. Daarnaast heeft ze een passie voor koken. In Den Haag volgde ze kooklessen bij Henk Savelberg (Hotel Restaurant Savelberg) en Ruben van Dieten (Le Cirque, Brasserie NL). Zie ook Table d’hôtes.

Meer foto’s

Gert_Charlie

Gert_beeldhouwen

30-12-11-094

Oestermeisje