Welkom

Al voor het vijfde jaar opent Clos Laraison haar deuren voor het vakantieseizoen. Inmiddels hebben veel gasten de weg gevonden naar dit bijzondere 4-persoons vakantiehuis in de Bourgogne. Onze gîte 'Logement Mme Chapelle' is een zonnig en bijzonder ruim, geheel gerenoveerd en comfortabel 18e eeuws huis, van alle moderne gemakken voorzien. De authentieke details hebben we behouden; de inrichting is daardoor een spannende combinatie van oude Bourgondische materialen en design. Als enige gasten heeft u het vakantiehuis helemaal voor u zelf, en kunt u dus volop genieten van een ruime cour met zicht op het dorpspleintje, de mooie tuinen, de rust en de ruimte.
⇢ Verder

Clos Laraison

 • icon-clos

  Clos Laraison

  Rust, ruimte en natuur. Wandelen in de lieflijke omgeving, lekker eten, wijn proeven. Heerlijk slapen onder de balken en gewekt worden door de vogels in de tuin. Lekker koken achter een semi-professioneel fornuis, houtkachel stoken, of gewoon met een boek in de rozentuin. Kortom: ervaar het Bourgondische leven!
   ⇢ Verder
 • gastenhuis

  Logement Mme Chapelle

  Een stijlvol, comfortabel en zeer ruim vakantiehuis; met smaak verbouwd met authentieke materialen, ingericht met design. Er is altijd ergens de zon in huis. Met twee ruime zit-slaapkamers met elk een eigen badkamer, een ruime, zonnige woon-eetkamer met houtkachel en een zeer goed uitgeruste keuken, is het huis geschikt voor zowel 2 als 4 personen.
  ⇢ Verder
 • icon-table

  Table d’hôtes

  Schuif aan bij onze ‘table d’hôtes’ en geniet van een heerlijk diner. Op aanvraag en indien beschikbaar bereiden we voor onze gasten een driegangen-diner met dagverse producten. Afhankelijk van het weer serveren we het diner op de veranda van het koetshuis, in de rozentuin of binnen in de eetkamer.
  ⇢ Verder
 • icon-omgeving

  Omgeving

  Clos Laraison bevindt zich in het hart van Issy-l’Evêque, een klein dorp in de Sud-Morvan. In het gebied van de glooiende heuvels, door hegjes doorsneden landerijen en de befaamde Charolais-koeien. Voor wie onze tuinen niet genoeg zijn: ook buiten de poort is er genoeg te ondernemen.
  ⇢ Verder

Laatste nieuws