Franse grenzen open!

Rozentuin - voorzomer“Ik zeg het hardop en oprecht: Nederlanders, jullie zijn weer welkom in Frankrijk. We rollen de rode loper voor jullie uit!” Jean-Baptiste Lemoyne, de Franse staatssecretaris voor Toerisme, herhaalt het keer op keer in een interview met het AD (9 juni). “De grenzen gaan weer open. Nederlanders, jullie zijn onze buren. Ik zeg: kom naar hier deze zomer!”

Kunt u niet wachten om erop uit te gaan? In alle rust en stilte te genieten van een heerlijk huis en tuinen voor u zelf, de natuur, zónder andere gasten te hoeven tegenkomen? Dat kan bij ons weer vanaf 15 juni. Inmiddels zijn de winkels, restaurants, terrassen en bezienswaardigheden alweer enige tijd geopend. De sfeer is gemoedelijk, en iedereen houdt afstand.
Wij houden ons aan het protocol dat de Franse regering heeft uitgevaardigd (vergelijkbaar met RIVM-richtlijnen). Uiteraard treft u een zorgvuldig gereinigd vakantiehuis, alle contactpunten gedesinfecteerd, schoon tuinmeubilair en houden we uiteraard voldoende afstand.
Kom de ruimte en stilte opzoeken in de Bourgogne, gewoon op een dag rijden afstand!

Kijk hier voor de actuele beschikbaarheid en tarieven.

Blijf op de hoogte van de reisadviezen naar Frankrijk via de websites van de overheid:

België
Deutschland
France
Nederland
United Kingdom