De tijd staat stil op het Bourgondische platteland, toch gebeurt er best weleens wat. Met het nieuwe seizoen voor de deur, hebben we alles weer helemaal op orde.

Ga toch fietsen in de Bourgogne!
We hebben veel gasten die in de streek komen fietsen. En daar zijn we soms best een beetje jaloers op. Het netwerk van fietspaden in de buurt is inmiddels flink uitgebreid. Zo hebben we fietsen aangeschaft, die geschikt zijn voor het heuvelachtige landschap. Mocht het ons toch niet lukken, zijn er in ieder geval echte Franse vélos beschikbaar voor onze gasten.

Waan je in Jardin du Luxembourg bij Clos Laraison
Voor de cour hebben we nieuw tuinmeubilair aangeschaft. Eindelijk wat luiere stoelen, om in te genieten van een boek, de rust, de vogeltjes of de activiteiten op het dorpsplein.

Vakantie met hond
De gasten van afgelopen zomer hebben haar al meegemaakt, onze Braque Français Dauphine. Ze is nu bijna volwassen, heeft het reuze naar haar zin bij Clos Laraison en is dikke maatjes met Yackson. Wandelen en spelen met andere honden is het leukste dat er is. Uw hond is overigens ook welkom bij Clos Laraison (in overleg).

Wandelen
Onlangs zijn alle wandelroutes weer uitgezet en duidelijk gemarkeerd met gele bordjes. Het voor- en naseizoen is ideaal om al die wandelingen te ontdekken, met of zonder hond. Die van ons zijn er altijd voor in, of ‘bring your own’.

We hebben weer een echte bakker!
We hebben het een tijdje moeten doen met heerlijk brood-op-bestelling. Maar sinds kort heeft de boulangerie z’n deuren weer geopend. Dus op loopafstand dagelijks verse croissants!

Last-minute zomer
Vier de zomer met ons mee!
We hebben nog een paar weken beschikbaar in het hoogseizoen.
Boek nu nog uw vakantieweek in juli of augustus met 10% korting op de huurprijs! Kijk hier voor de actuele beschikbaarheid en tarieven.